Támogatás

A NEON SIGN Reklámtermékeket Gyártó és Forgalmazó Kft. Dunakeszin lévő telephelyén 1 db AXYZ 6010 Series digitalis vezérlésű maró berendezést vásárolt meg a Széchenyi 2020 Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program keretében elnyert 5,14 millió forintos európai uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével.

A Neon Sign Kft. egy magyar magánszemélyek tulajdonában lévő, 1996-ban alapított, dunakeszi székhelyű társaság. A társaság ügyfélköre nagy részben visszatérő Megrendelőkből áll, akik nyitottak a legújabb alapanyagok és technikák alkalmazására. Ennek eléréséhez elengedhetetlen a folyamatos innováció valamint a modern technológiák ismerete és folyamatos használata.

A társaság fejlesztésének célja volt a versenyképesség feltételeinek megteremtése, a kapacitás bővítése és a hozzáadott érték növelése.

További cél volt az egyenletes gravírozási mélység elérése, mely az alapanyagok egyenetlenségei, változó anyagvastagsága miatt nehezen kivitelezhető. A berendezés alkalmas az anyagegyenetlenségek pontos lekövetésére, így a selejtek száma is csökkent.

A projekt során megvásárolt eszköz a minőségi technológiát testesíti meg, és mindenben megfelel az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

A fejlesztés során beszerzett gépet a társaság azonnal hasznosításba vette, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a napi működésbe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

További információ kérhető:

Csanaky Péter

Elérhetőségeink: telefonszámunk: +36(27)540065, e-mail címünk: csanakyp@neonsign.hu

A felhívás megnevezése: VEKOP-1.2.1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása Pest megyében

A projekt azonosítószáma: VEKOP-1.2.1-16-2016-00003

Befejezés időpontja: 2017.10.13.; Támogatás aránya: 20%