Cégünkről

Cégünk, a Neon Sign Kft. 1994-ben alakult magas minőségű reklámfeliratok gyártására és szerelésére.

Egy kereskedő ház alagsorában, 80 négyzetméteres kis helyiségben kezdtük el a munkafolyamatokat megszervezni. Eleinte az egyedi igényeknek megfelelően, később már sorozatgyártásban is folyt a termelés. Az üzem folyamatosan bővült, előbb egy lakatos részleggel, majd egy neonos műhellyel, a 90-es évek végére alapterülete elérte az 500 négyzetmétert.

Az egyre növekvő termelési igény kielégítése céljából 1998-ban a Neonsign Kft. új, saját telephelyre költözött. Újpesten, 1500 négyzetméteren megújult műhelyekkel és modern irodákkal folytattuk a munkát. Nagy előnyt jelentett a piacon az a rugalmasság, amivel kezeltük Megrendelőink gyakran változó kéréseit, így megrendeléseink száma folyamatosan, dinamikusan emelkedett. Ezzel a lendülettel fejlesztettük tovább mind létszámunkat, mind eszközállományunkat. Megújult a lakatos üzem és üzembe helyeztük első 4c nyomtatónkat.

Az új évezred küszöbén új utak nyíltak meg cégünk életében: beindult exporttevékenységünk. 1999-ben európai szintű beszállítóként kezdtük meg Magyarország és a környező országokban található Opel autószalonok arculatváltásához szükséges reklámhordozó eszközök gyártását és szerelését. Ezt követően a General Motors Europe megbízásából olasz, svájci, német, francia exportra gyártottunk reklámhordózókat.

2006 szeptemberében cégünk zöldmezős beruházás keretében a Dunakeszi Ipari Parkban található új telephelyre költözött. Termékeinket ma már 3000 négyzetméteres professzionális gyártócsarnokunkban állítjuk elő. Jelenleg közel 50 fővel, megnövekedett gyártókapacitással, korszerű anyagok felhasználásával, és rövid vállalási határidővel állunk Megrendelőink rendelkezésére.

Ügyfélkörünk nagy részben visszatérő Megrendelőkből áll, akik a kezdeti gyorsaságot és rugalmasságot azóta is elvárják, és nyitottak a legújabb alapanyagok és technikák alkalmazására. Ennek eléréséhez elengedhetetlen a folyamatos innováció valamint a modern technológiák ismerete és folyamatos használata.

Az elmúlt években egyre népszerűbb LED-es megvilágításokat az elsők között kezdtük tesztelni és alkalmazni. Kedvező  tulajdonságaik miatt gyakran ajánljuk ezeket Megrendelőinknek, a döntés megkönnyítésére megtérülési számításokkal együtt.

A közelmúltban egy új igény fogalmazódott meg a tevékenységünkkel kapcsolatosan mind az ügyfelek, mind a saját részünkről: ez pedig a környezetkímélő megoldások előtérbe helyezése, a megszokott értékek megőrzése mellett. Ma már egy felelősségteljesen gondolkozó vállalkozás életében központi szerepet tölt be a környezettudatosság valamint a fenntartható fejlődés biztosítása úgy a hétköznapi működésben, mint a hosszú távú stratégiában.

2014-ben ünnepeltük cégünk 20 éves fennállását. Az eltelt hosszú időszak szakmai tapasztalatával és egy fiatal, dinamikus csapattal büszkén és bizakodóan tekintünk a jövő kihívásai felé.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett Megrendelőnkként üdvözölhetjük!

Csanaky Péter
ügyvezető igazgató